Reacties | Referenties

Hoe reageren mijn klanten na afloop op mijn optredens? Waar heb ik onlangs opgetreden? Hoe zag dat er uit? Bekijk hier de reacties, referenties.

  • Huwelijksjubileum 40 jaar
  • Catering De Elstar, Barneveld
  • Muzikaal Entertainer
  • Rondlopende muzikant

Feest-Party-Barneveld-Elstar-Catering-Zanger-gitarist-troubadour-Edward-Val-Muzikaal Entertainer-boeken-iest-inhuren

Beste Edward, We hebben enorm genoten van je muzikale bijdrage tijdens ons feest en willen je daar hartelijk voor bedanken. Op het laatste moment van locatie gewisseld. Van een tuinfeest thuis naar een binnenlocatie bij Elstar Catering in Barneveld. Je heb je verdiept in de mogelijkheden daar en gezorgd dat alles volgens wens verliep.

Feestje-Huwelijksjubileum-Barneveld-Elstar-Catering-Zanger-gitarist-troubadour-Edward-Val-Artiest-inhuren

Zoals afgesproken was het geluid dusdanig dat een gesprek mogelijk was. Wat bijzonder is gewaardeerd was het persoonlijk contact met de gasten. Liedjes die op hen van toepassing waren. Jij zorgde voor een vrolijke noot. Succes!! Vriendelijke groet, Wim en Anja

 

Zanger gitarist feest | Live muziek verjaardag Edward Val | Optreden Alblasserdam Zuid Holland Cultureel Centrum Landvast

Beste Edward, Reuze bedankt voor jouw muzikale bijdrage tijdens de viering van mijn zestigste verjaardag. Wij hebben genoten. Terwijl jij sfeervol hebt bijgedragen aan de avond, liet jij ook alle gelegenheid voor de gasten om met elkaar in contact te zijn. Jouw brede poprepertoire vulde jij aan met een aantal grappige geïmproviseerde liedjes. Wij hadden een topavond. Mede dankzij jou. Heel veel succes, Hans D.

Optreden bij Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam, Zuid-Holland.

referenties reacties artiest inhuren goede troubadour muzikant entertainer zang gitaar edward val nijkerk gelderland