Video

‘JUST THE TWO OF US’
BILL WITHERS

Een geslaagd feest voor de gasten!
Ik verzorg akoestische live muziek tijdens feestelijke gelegenheden. Het is mijn taak om sfeervol bij te dragen aan datgene waar de gasten voor zijn gekomen. Het liefst relaxed en ongedwongen. Het is mijn vak dit goed te ondersteunen.


‘I’M ON FIRE
BRUCE SPRINGSTEEN


PERSOONLIJK VERJAARDAGSLIED | HANS 60 JAAR

Hans vond mij via internet. Hij ging zijn 60ste verjaardag vieren in Alblasserdam. Of ik die avond een muziekje wilde komen verzorgen in Cultureel Centrum Landvast​. ‘Tuurlijk Hans! Die avond speel ik alle pop klassiekers, en dan improviseer ik ook nog een liedje over jou.’ Gelukt 🙂

Optreden bij Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam, Zuid-Holland.


‘MRS. ROBINSON
SIMON & GARFUNKEL

Ook in deze opname wordt alles door mij live gezongen en gespeeld. Ik, in mijn eentje voor een microfoon. Dit geeft het best een beeld van wat mijn muzikale mogelijkheden. Geen studiotrucjes.


‘ALWAYS ON MY MIND
ELVIS PRESLEY


BEDRIJFSOPENING
IMPROVISATIELIEDJE

Hierboven een filmpje opgenomen tijdens de bedrijfsopening van inloophuis WelKOM, Nijkerk. De opdrachtgever vraagt tijdens mijn optreden: ‘Edward, kun je ook een liedje zingen waarbij je mensen uitnodigt bij ons langs te komen?’ … Et voilà!


‘OB-LA-DI, OB-LA-DA
THE BEATLES


‘DE LEUKSTE MAX’
IMPROVISATIELIEDJE

Stichting ‘k Leef (Apeldoorn) organiseert jaarlijks een prestatieloop bij Het kroondomein Het Loo. In dit filmpje improviseer ik spontaan een liedje voor de kleine Max. Max heeft even een topmomentje. En ik ook.